Tűzifa rendelés

0907 05 05 26
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kinek ajánljuk magunkat?

Mindenkinek aki szeretné csökkenteni fűtésszámláját. Időseknek, egyedülállóknak, nagycsaládosoknak. Kis pénzből élőknek. Mindenkinek, aki szeretné melegben tudni családját. Tudjuk vállalni cégek, munkahelyek, intézmények folyamatos tüzifa ellátását is. Ha korrekt, megbízható beszállítóra vágyik a Szenczi Wood jó választás.

Fejlesztések a nánai fűrészüzemben

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt időszakban jelentős technológiai fejlesztéseket hajtottunk végre. Bővítettük a fűrészüzemi kapacitásunkat új, modern, energiatakarékos rönkhasító szalagfűrész beszerzésével. Létszámot is bővítettünk - új munkahelyeket teremtettünk.bga-solutions-kft bovebben

 

  • Garantált mennyiség
  • Győződjön meg a minőségről
  • Megbízhatóság
  • AKCIÓ

tuzifa csomagolasGarantált mennyiségű tüzifa

Csomagolásának köszönhetően Ön mindig azonos mennyiségű tüzifát vásárol nálunk. Így kitapasztalható, kiszámíthatóbb a fogyasztás. Nálunk nincs trükközés sem ámítás, hogy először kicsit többet aztán mindig kevesebbet kap a vevő…Nálunk a nagy csomag mindig ugyanolyan nagy marad.

Na de mennyi van a csomagban???

Ez az egyik leggyakoribb kérdés, melyet a kedves vásárlóink, utólag saját maguk meg is szokták válaszolni. A következő képpen:   SOK! Több mint gondoltuk! Akik már vásároltak a Szenczi Wood csapatától hálós csomagolt tüzifát, kellemesen meglepődtek a minőség mellett a mennyiségtől is.

1 csomag tuzifa szetbontvaMiért ilyen sok?

 A képen 1 csomag tüzifa van szétbontva. 
180 cm magas, 1900 literes hordóba töltjük - púpozva. Amennyi csak belefér. Továbbá minden egyes csomagban többször is eligazítjuk a tüzifát. Nemcsak azért, hogy biztonságos legyen a szállítás során, hanem azért is, hogy több fát adhassunk. Függőleges helyzetben tömörebben rakódik, mint egy autóra dobálva. Így valójában jóval több mint 2 űrméter ömlesztett tüzifa van benne. És persze hálóba csomagolva sokkal szárazabb.

tuzifa halos csomagolasGyőződjön meg a minőségről

A hálós csomagolásnak köszönhetően Ön meggyőződhet a kályhakész tüzifa minőségéről. Még mielőtt kifizetné, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb méretet, csomagot. Legyen az klasszikus  25, 33, 50 cm vagy egyedi méret. Kívánsága szerint apróbbra vagy vastagabbra hasítjuk.

Szárazabb, mert ez a csomagolás Önnek dolgozik.

Üzemünkben azonnal feldolgozzuk a beérkező minőségi rönkfát. S amíg a csomag vár a gazdájára, a téli tüzelő a hálónak és a szakszerű (fedett, de széljárta) tárolásnak köszönhetően egyenletesen tovább szárad. Így több meleget ad. Amikor Ön még csak tervezi a tüzifa vásárlást általában mi már az Önnek szánt tüzifát rég elkészítettük.

Miért olyan kiváló a minőség?

Csak hibátlan minőségű, magas fűtőértékű rönkfából dolgozunk. Csak keményfával Tölgy, cser, akác, bükk és gyetyán. Vastag átmérőjű nyersanyagot használunk, melyben minimális a kéregtartalom. Több meleget ad. Tökéletesebb az égés. Magasabb a hőfok. (vagy Magasabb hőfokon ég.) Kevesebb a hamutartalom. Csupa kalória.

fakitermelesMegbízhatóság

Erdőgazdálkodással foglalkozunk. Saját nyersanyagunkat értékesítjük és közvetlen szállítjuk ki a vevőhöz. Nincsenek közvetítők, kereskedők akik csak felhigítanák a jó fát és csak felvernék az árat. Tudjuk biztosítani családja tüzifa ellátását. Aki most megrendeli biztosan megkapja téli tüzelőjét!

tuzifa szallitasElérhetőség, komfort

Ön kiválasztja, mi szivesen kiszállítjuk. Raklapon való csomagolásnak köszönhetően akár raklapostul letesszük. Nincs felesleges szemetelés, kiborítás, sem rendetlenség az udvarban. Miután elrakta a fát a helyére, a raklapot visszavisszük. Többször is felhasználjuk – így közösen óvjuk a természetet.

Házhozszállítást Párkány vonzáskörzetében kis haszonjárművel végezzük. Emelőhátfalas járművünknek köszönhetően biztonságosan, csendesen és rendetlenség nélkül tesszük le a csomagot. Gyors és pontos házhozszálítást biztosítunk. Célunk, hogy minden egyes megrendelelést 24 órán belül kiszállítsunk a vevőhöz. Nagyobb megrendelés esetén távolabbra, akár a környező városokba is megoldjuk a kiszállítást.

tuzifa keszletFolyamatos nagy készlettel rendelkezünk.

De ne habozzon! Mindenki a legszárazabbat keresi. Aki hamarabb jön elsőként választhat. Rendeljen most telefonon, online vagy jöjjön el személyesen.

{simplepopup}

Kivételes AKCIÓ!

 Puha tüzifa – a készlet erejéig.
25 cm - nagy csomag 1,9 ömlesztett köbméter. 

75,- €
fenyo-tuzifa
{/simplepopup}

Tüzifarendelés telefonon --------vagy időpont egyeztetés

Szenczi Tamás0907 05 05 26
Szenczi Tamás

Itt talál meg minket